Exclusieve interactieve meeting met Brandi Simonsen, PBS expert

Wat: interactieve meeting met Brandi Simonsen, Amerikaanse expert in PBS rond het thema “PBS en duurzame professionalisering van de leraar”

Wie: relaties van Windesheim. Deze meeting is vooral voor schoolleiders, PBS-coördinatoren en bestuurders interessant.

Wanneer: woensdag 8 november 2017

Waar: Hogeschool Windesheim in Zwolle, in X 1.90

Hoe laat: vanaf 13.30 uur staat koffie en thee klaar. Van 14.00- 16.30 uur vindt de interactieve meeting met Brandi Simonsen plaats. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten onder het genot van een drankje en hapje.

Kosten: slechts € 50 per schoolteam.

Opgeven: via deze link in formdesk: http://www.formdesk.com/windesheimoso/meetingPBS kunt opgeven met hoeveel mensen u van plan bent om te komen. Dan kunnen we de catering daarvan op de hoogte stellen.

Thema “PBS en duurzame professionalisering van de leraar”

PBS biedt een raamwerk voor duurzame schoolontwikkeling. Scholen die op succesvolle en betrouwbare wijze PBS implementeren, zien dat het aantal gedragsincidenten afneemt en dat leerlingen en leraren zich veiliger voelen in de school. Ook laat onderzoek zien dat er positieve effecten zijn op het gebied van leren. De sleutel voor deze resultaten ligt in handen van leraren. PBS geeft hen tools in handen om probleemgedrag te voorkomen en waar nodig op effectieve wijze aan te pakken. Zo wordt de motivatie en hun gevoel van competentie versterkt en daarmee hun professionaliteit. In deze interactieve meeting met Brandi Simonsen staat de link tussen PBS en professionalisering centraal. Hoe stimuleer je de professionaliteit van leraren binnen PBS? Hoe zorg je ervoor dat professionalisering duurzaam is en blijft?

Wie is Brandi Simonsen?

Dr. Simonsen is universitair hoofddocent Speciaal Onderwijs aan de NEAG School of Education en is mede-directeur van het Center for Behavioral Education and Research (CBER; http://www.cber.org) aan de Universiteit van Connecticut.

BEKIJK HIER DE FLYER.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.