Klein-en-Fijn onderzoeksrapport “Het ontwerpen van THINK”

Romy Schakelaar en Tom Witteveen hebben op 27 juni 2017 hun onderzoek gepresenteerd! Het doel van hun onderzoek was om een advies uit te brengen aan THINK, hoe zij THINK kunnen inrichten, zodat er een optimale afstemming is tussen strategisch en operationeel niveau.

HIER kunt u het volledige onderzoeksrapport “het ontwerpen van THINK” lezen dat Romy en Tom schreven in het kader van hun opleiding MER (Management, Economie en Recht) Bedrijfskunde aan de Christelijke hogeschool Windesheim. Gefeliciteerd met jullie prestatie!

Binnen de Academische Werkplaats Samen op School worden 16 Klein-en-Fijn projecten uitgevoerd. De opbrengsten van afgeronde Klein-en-Fijn onderzoeksprojecten worden tijdens de roadshow op 14 september 2017 gepresenteerd.

 

 

 

Over THINK:

THINK leert je nadenken, keuzes maken, zelf de regie pakken. THINK – Is wat je voelt, denkt, zegt en doet True, Helpful, Inspiring, Necessary and Kind? THINK is een project dat is voortgekomen uit een gemeentelijke opdracht, die een sociaal- emotionele leerlijn levert op scholen. Het project heeft twee jaar pilot gedraaid op het TalentStad te Zwolle. THINK wil een positieve bijdrage leveren aan de sociaal emotionele ontwikkeling van leerlingen middels het leveren van structurele preventie op scholen. De gedachte is dat vanuit een veranderende maatschappij, het net zo belangrijk is om naast cognitieve kennis ook jezelf als jongere sterker en weerbaarder te maken. THINK treedt op als verbinder tussen zorg en onderwijs.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.