Sharon Stellaard presenteert onderzoeksvoorstel tijdens EGPA congres

The European Group for Public Administration (EGPA) organiseert een jaarlijks terugkerend congres. Het is een Europees congres voor bestuurskundigen. Dit jaar wordt dit samen met de Universiteit van Utrecht in Utrecht georganiseerd.  Een van de promovendi van de werkplaats, Sharon Stellaard, heeft haar onderzoeksvoorstel in het Engels vertaald en is uitgenodigd om dit te presenteren tijdens het congres! Ze ontvangt dan feedback van collega onderzoekers. Op deze manier delen we de kennis die we in IJsselland / Flevoland opdoen t.a.v. de bestuurlijke verhoudingen bij de samenwerking onderwijs / jeugdhulp in Europees verband. Sharon Stellaard zal haar ervaringen t.z.t. met ons delen!

loesje onderzoek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.