Welkom aan Johan van Kesteren en Gerry Vrielink in de stuurgroep

De participatie van jongeren en ouders is een belangrijk speerpunt in Samen op School. Niet alleen om advies in te winnen maar zeker ook als het gaat om samenwerken en daadwerkelijk meebeslissen. Om deze reden zijn Johan van Kesteren en Gerry Vrielink gevraagd deel te nemen aan de stuurgroep Samen op School. Zij waren 4 februari jl. voor de eerste keer aanwezig bij de vergadering.

Johan van Kesteren is 26 jaar. Hij heeft op vier scholen in Flevoland gezeten en heeft 10 jaar aan woonervaringen bij diverse instellingen. Johan gunt alle leerlingen en hun ouders dat hun situatie centraal staat bij betrokkenen vanuit de school, gemeente en jeugdhulp. Zijn boodschap en perspectief benadrukt waarom het zo belangrijk is dat deze werkplaats er is. Gerry Vrielink is inhoudelijk ondersteuner van de participatieraad Zwolle, een van de samenwerkingspartners binnen de werkplaats. De Participatieraad Zwolle adviseert het College van Burgemeester en Wethouders over de thema’s werk en inkomen, jeugdhulp, zorg, welzijn, wonen en leefbaarheid. Vanuit een nieuwe visie op participatie: iedereen moet (kunnen) meedoen, ongeacht een eventuele beperking, afkomst, leeftijd of het inkomen.

Wij zijn blij dat Johan en Gerry meedenken en meebeslissen in de stuurgroep over de koers van de werkplaats. Wij wensen hen veel succes en plezier toe!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.