Kernteam van start

Zoals op 18 januari jl. tijdens de informatiebijeenkomst in Kampen duidelijk werd staat een aantal scholen te trappelen om van start te gaan in Community’s of Practice (CoP’s). Er is inmiddels een kernteam in het leven geroepen bestaande uit de trekkers (voor zover bekend) van de CoP’s, beide promovendi en de projectleider. Met als doel de opstart van alle CoP’s te faciliteren en afstemming en kennisuitwisseling tussen de diverse CoP’s en andere onderdelen van de werkplaats te bewerkstelligen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.