Samen op School neemt deel aan de ZonMw leergang Participatie

ZonMw organiseert maandag 13 juni en 27 juni 2016 (met een terugkomdag in februari 2017) een driedaagse leergang voor projectleiders en jongeren die actief zijn binnen een van de Academische Werkplaatsen Transformatie Jeugd. In de leergang gaan deze personen werken aan een eigen opgave in de uitwerking van de werkplaatsplannen en het opzetten van participatie met jongeren. Met aandacht voor dillema’s en oplossingen van andere werkplaatsen. Naast kennis worden ook goede ervaringen uitgewisseld. Samen op School neemt deel aan deze leergang.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.