Congressen 2020

Op maandag 10 februari 2020 organiseert de redactie van PO-Magazine de 6e editie van het PO-congres in de Jaarbeurs te Utrecht ‘5 jaar passend onderwijs: en door!‘. Voor bestuurders, directeuren en andere onderwijsprofessionals een onmisbare conferentie.

Op dinsdag 9 juni 2020 vindt het Nationaal Congres Onderwijs, Ouders en Jeugdhulp plaats, georganiseerd door Instondo. Deze dag wordt bezocht door professionals uit het onderwijs, gemeenten én jeugdhulp die werken met kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar. De inschrijvingen komen hiervoor al vlot binnen. Op dit congres zijn tafels voor de informatiemarkt beschikbaar (www.ojcongres.nl), eventueel in combinatie met een uiting in OJ Actueel (www.oj-actueel.nl).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.