Rathenau rapport “Gezond verstand, publieke kennisorganisaties in de gezondheidszorg”

Vandaag (6 september 2017) publiceerde het Rathenau Instituut het rapport ‘Gezond verstand, publieke kennisorganisaties in de gezondheidszorg’. Het rapport analyseert de rol van de publieke kennisorganisaties in de gezondheidszorg en concludeert onder andere dat de decentralisaties van overheidstaken naar gemeenten leiden tot een versnippering van kennis over gezondheidszorg. Om aan de nieuwe kennisbehoefte van gemeenten te voldoen en tegelijkertijd de noodzakelijke kennis op nationaal niveau te behouden, is betere kennisuitwisseling nodig.

U kunt het rapport hier downloaden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.