Bijeenkomst bij NJi voor alle 12 Academische werkplaatsen

Op 8 mei 2017 kwamen coördinatoren/projectleiders van de twaalf Academische Werkplaatsen Transformatie Jeugd en medewerkers van het NJi in Utrecht bij elkaar voor een ontmoeting & verdieping rond inhoudelijke thema’s. Vanuit de Academische Werkplaats Samen op School waren Dorien Graas en Angela Thissen aanwezig.

Rutger Hageraats, directeur Transformatie bij het NJi, opende de bijeenkomst. Sanne Berens, senior adviseur bij het NJi, o.a. op het gebied van basiszorg voor Jeugd en Gezin, licht 5 overkoepelende thema’s toe. Hierover gingen alle aanwezigen met elkaar in gesprek. Er vond veel uitwisseling plaats, er zijn contacten gelegd en concrete afspraken gemaakt om elkaar nu en in de toekomst beter te kunnen vinden in bijvoorbeeld het opdoen en verspreiden van kennis.

De thema’s waarover is uitgewisseld zijn:
1.Basiszorg en Werken in de wijk
2.Monitoring Transformatie
3.Vakmanschap en professionalisering
4.Veilig Opgroeien/ kindermishandeling
5.Verbinding Jeugdhulp en Onderwijs

Dank voor de uitnodiging en organisatie van deze bijeenkomst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.