Inspirerende stuurgroep bijeenkomst

Op 2 maart 2017 kwamen de stuurgroepleden bij elkaar op het stadhuis van Lelystad, waar Elly van Wageningen (wethouder) iedereen welkom heette. Een bijeenkomst waar de inhoud centraal stond: beide promovendi presenteerden hun eerste inzichten uit hun literatuuronderzoek.

In de hierop volgende discussie werd het belang van begrijpen, verbinden en duiden besproken. Het belang van dialoog over de tegenstellingen die we allemaal tegenkomen in ons werk. Van het bespreekbaar maken van de (on)logica van de praktijk. En het belang van het blootleggen van de onderliggende mechanismen.

Dank Lelystad voor de gastvrijheid en dank promovendi voor het delen van jullie kennis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.