Uitgenodigd bij het kennisplatform Jeugd IJsselland

De vakanties zijn weer ten einde en we zijn weer vol energie aan de slag gegaan! Op uitnodiging van het kennisplatform jeugd IJsselland heeft de project coördinator van de Academische werkplaats Samen op School een vergadering bijgewoond van dit platform. Initiatiefnemers van dit platform zijn gemeenten, zorgaanbieders en onderwijsinstellingen in de regio IJsseland. Gezien de overlap in betrokkenen, doelstellingen en de uitwerking hiervan in (promotie)onderzoek en Community’s of Practice (CoP’s) respectievelijk proeftuinen was kennisuitwisseling nuttig! Ook is een link gelegd naar de Werkplaats Sociaal Domein (WSD) Zwolle, waarvan de project coördinator ook aanwezig was.

Schema AWTJ SoS participanten


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.