PACT bijeenkomst op 9 juni 2017

Op vrijdag 9 juni 2017 vond het regio-event van Pedagogisch Pact (regio Flevoland, Overijssel, Zuid Friesland, Zuid Drenthe) plaats. Het thema van de bijeenkomst is “Samen aan de Slag: De pedagogisch professional van de toekomst”.

Als Academische Werkplaats Samen op School hebben wij onze medewerking verleend in de voorbereiding en uitvoering: Dorien Graas vertelde over wat een academische werkplaats is en wat de hoofdactiviteiten van de Academische werkplaats “Samen op School” in IJsselland en Flevoland zijn. Paul van der Linden heeft verteld wat het in de praktijk betekent als onderwijs en jeugdhulp samenwerken op een school. Als voorbeeld nam hij de SBO de Watertuin in Almere.

Het doel van het bijeenkomst was kennisdelen en elkaar inspireren rondom het thema “de pedagogische professional van de toekomst”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.